SEPTEMBER, OKTOBER & NOVEMBER

Hej på er denna snöiga söndag! Hampus jobbar och jag har precis tittat klart på serien "You", lite läskig men helt klart sevärd (finns på Netflix). Är inte så värst aktiv här på bloggisen men tänker att det är så det får vara, jag lägger upp när jag har tid, orkar och känner för det. Ikväll råkar vara just en sådan kväll. Här kommer en massa mobilbilder från september, oktober och november. 
Lets start... En dag i september var vi ute i skogen med familjen, farfar, farmor, mormor och Sven-Olof för att kolla efter svamp (tyvärr utan resultat) och äta lunch i form av stekta "ragger" med lingonsylt på pappas muurika. Mmm varför är det så att mat alltid smakar godare utomhus? 
Jag åkte till Stockholm för att fira Nicos 27-årsdag med massa mys, häng på stan, fika på MR CAKE och födelsedagsfest! 
Var på sista speedwaymatchen för året, mot vilka minns jag inte men det jag däremot minns var att mamma hade med gofika. 
En av väääldigt många spelkvällar tillsammans, kanske märks men jag ÄÄÄÄLSKAR att spela sällskapsspel. 
Var på utvecklingsdagar i Borgholm med jobbet och bodde på Hotell Borgholm, som har den drömmigaste innergården! 
Vi var på kräftskiva på Backegården hos Britt och Mikael tillsammans med resten av familjen. 
En av de få gånger jag tränade under hösten - bäst att föreviga med två foton!
Efter träning ska man äta bullar! Det var kanelbullens dag och den dagen doftade det gott i vårt lilla hus när jag kom hem från jobbet. 
Hampus och jag tog en promenad och fick oss verkligen en käftsmäll av hur vacker hösten kan vara. Ja, därav alla bilder från den söndagspromenaden. Tror vi efter detta åkte på valvaka i Målilla, en vaka som fyra månader senare fortfarande varar.
Brittsommaren fortsatte och det är sedan gammalt att man då måste fota färgglada löv! Typ. 
Hemma <3 Borta bäst inte bäst eller vad är ordspråket nu igen? Haha 
Har varit och hälsat på hos Micha och Erik som köpt hus och som de nu flyttat in i! Flora uppskattade också besöket haha. 
Jag och Johanna var i Vetlanda och shoppade, senare på kvällen åkte vi till Oskarshamn för att käka och dricka bubbel med Micha och Kling. 
Den 13 oktober fyllde min älskling 25 år och det firade vi en hel helg med kalas/fest med både familj, släkt och vänner i Tingshuset i Målilla. På själva födelsedagen överraskade jag med frukost på sängen och en resa till Rom som vi skulle åka på fyra dagar senare. 
Här från vår weekend i Rom som var helt  F A N T A S T I S K ! ! ! 
Första helgen i november hängde jag i Växjö tillsammans med mina älskade vänner. Vill komma och hälsa på snart igen! Kan inte förstå att det i övermorgon är fyra år sedan vi tog examen och blev färdiga socionomer, tänk så fint att Växjö gav mig er. 
Jag och Johanna åkte till Kalmar över dagen för att umgås med Jenny och se hennes och Davids lägenhet.
Tog med blommor och räkmackor till mormor och Sven-Olof en kväll i mitten av november. 
Bowling, kinan och spelkväll hemma hos oss. Tydligen är jag och mamma riktigt vassa på bowling, vem kunde ana? 
Några dagar i Stockholm, här är UNO i full gång och roomservice! 
En nåååågot försenad julklapp till mormor, SO, farmor och farfar. Julklappen (som gavs 2017) var att jag och Filip skulle bjuda dem på middag, ändå glad att den blev av innan den här julen! Vi åt på Hulingen och efter det fikade hos oss. Lovar det var mysigt, även om alla inte ser jätteglada ut. 
Promenad med Lisa och Flora runt Kloster en fin vinderdag. 
Sista bilderna får bli på en otrolig soluppgång eller solnedgång (?) och från när jag och Hampus var på bio i Vimmerby och kollade på "Fantastiska vidunder - grindelwalds brott" den filmen var svinbra! Tack och hej för denna gång mina trogna läsare! :) 
Allmänt | |
Upp