JUL & NYÅR

När jag ändå är igång kan jag lika gärna slänga in lite bilder från december också. Jag tycker verkligen att december är den mysigaste månaden på hela året med advent, lucia och julafton. December började med julbord med Jonssons på Stufvenäs och 25-årsfest. 
Julgransjakt och lunch i skogen. Nog fick vi med oss en gran hem, en på sådär 4 meter... Jag var tveksam men det blev faktiskt bra!
Vi klädde granen, Jonte fick som ni ser göra en insats och klättra upp på balken för att sätta på stjärnan. Som tack för hjälpen bjöd vi på planka. 
Inser nu när jag kollar igenom mina bilder att jag har hängt mycket med det här fina gänget, här på julbak hemma hos mormor. 
En tradition vi har börjat med (eller det är andra året) är att grilla korv i skogen någon dag innan jul. Gulle-Tilda hade fixat mat och varm choklad. 
Dagen innan julafton spenderade vi som vanligt hemma hos Britt och Mikael och vi blev bortskämda med massa mat och mys. 
Julafton, tillsammans med min älskade familj. Jag somnade med ett leende på läpparna och är så tacksam att ni är ni <3 
Juldagen, tog sovmorgon innan superjulbordet hemma hos mormor. Senare på kvällen träffades vi ett gäng hemma hos oss för lite fest. 
På annandagen tog jag mig en långpromenad i det fina vädret. 
Julen föll sig väldigt bra i år med lediga dagar och med två dagar semester till det så hade jag ledigt i hela 11 dagar. Bara kunna ta dagen som den kommer. Kände mig verkligen utvilad när jag kom tillbaka till jobbet. SÅ JÄKLA SKÖNT HÖRRENI! 
Avslutar detta inlägg med en nyårspuss! Vi firade in det nya året hemma hos oss med fina vänner. Vi åt trerätters, hade fyrkamp och när klockan slog 00:00 drack vi bubbel och kollade fyrverkerier. Sedan började vi det nya året med att kolla på hockey i JVM på natten. God fortsättning till er! 
Allmänt | |
Upp