JUNI JULI AUGUSTI

Hej hej på er, nu hörreni kommer ett riktigt långt inlägg med mobilbilder från hela min sommar, typ. Den här sommaren kan man ju inte annat säga än att den varit något helt utöver det vanliga. Har aldrig i hela mitt liv varit med om en sommar där det varit så sjukt varmt och under så lång period, måste varit tre månader minst? Kommer det alltid bli såhär nu eller kommer man alltid minnas sommaren 2018, det får vi väl se antar jag. Hur som helst, först ut är några bilder från midsommar som vi firade i Lisas stuga i Virserum. 
En sommarkväll åkte jag och Lirengirl till Ingebo Hagar, åt en supergod pizza och kollade på deras djur. 
Den 3 juli firade jag och Hampus våra 10 år tillsammans. Alltså kan inte förstå att det har varit vi länge samtidigt kan jag inte tänka mig ett liv utan den här killen. Tänk så mycket vi har gått igenom, på gott och ont. Älskar dig mest min GRODA! <3 
Jag, Hanna, Sara och Hanna åkte som sagt (har ju lagt in några bilder från denna resan via systemkameran redan) till Gotland för en långhelg. Det var en blandning av att umgås, äta gott, strosa runt i Visby, fest, roadtrip, after beach och mycket mer. Mår så bra av att umgås med detta gäng! 
"Fästemannen" min och jag åkte på en roadtrip till Köpenhamn, strosade runt, gjorde det vi kände för och hade det mysigt. 
Detta ställe!!!! Vi åkte ner till stugan med familjen, så härligt att bara få hänga, bada i havet, åka ut med båten till Brönnsö, äta mormors goda mat och spela kort hela kvällarna. Här finns inga krav eller måsten. Tacksam för att gammelmormor Bibbi och gammelmorfar Hasse byggde detta.
På söndagen vecka 29 mitt i sommaren åkte jag, Hampus, Johanna, Jonte, Steve och Bertil till Öland. Vi hyrde en stuga för att gå på after beach och gå ut på kvällen. Blev några dopp i havet också, bland annat i den här solnedgången. Som alltid träffade vi massa härliga människor hemifrån. 
På måndagen efter Strand åkte vi vidare mot norra Öland och Hampus familjs sommarstuga i Löttorp. Där var nästan hela hans familj så vi stannade i några dagar. Så mysigt att få hänga tillsammans med hela stora härliga familjen och träffa det senaste tillskottet Love! 
Resten av semestern var vi mestadels hemma, umgicks med familj och vänner. Det var ju så varmt att man inte kunde vara hemma utan vi hängde jättemycket vid sjön för att kunna bada sådär var femte minut. Så hade vi några volleybollkvällar. Som sagt, fantastiska svenska sommar! 
Det blev ytterligare en söndag i Borgholm fast då med ett lite annat gäng i form av Micha, Erik, Hampus, Johanna, Jonte, Victor och Herman. Denna söndagen måste det varit dagen med högst luftfuktighet för på after beachen trodde jag att vi alla skulle dränkas i svett och för att inte tala om när vi skulle äta efter på Pappa Blå. Det kan ta lite tid för mig att bli brun men här måste nog varit min topp av solbränna den här sommaren. Dagen efter hängde vi vid havet, jag var väldigt sliten dagen efter men att kyla huvudet i havet underlättade ändå. 
Träffade Jenny, Johanna och Becca. Här tror jag vi hade någon form av vattenkonst-tävling, jag var kaxig innan med förlorade stort haha. 
Vi har som vanligt blivit bortskämda med god mat och vacker utsikt hos Britt och Mikael i Tulunda. 
Sedan som ni vet så var det.................................. LOGFEST! 
Efter logfesten var semestern slut och det var dags att börja jobba igen. Ska ärligt erkänna att jag var helt slut första veckan, dels på grund logfesten och för att det tog några dagar innan man kom in i arbetet igen. På tal om att jobba hårt hade pappa fyllt 55 år tidigare under sommaren så vi firade honom några veckor senare och åkte till stugan över kvällen. Tog också med oss farmor och farfar. 
Här i mitten av augusti känns det som att sensommaren kom och den där tryckande värmen försvann. Dessa bilder är ifrån GP:t i Målilla. Det spöregnade timmarna innan speedwayen drog igång men helt plötsligt blev det uppehåll och de kunde genomföra det. Kan ärligt säga att det inte riktigt är speedwayen som lockar utan mer folkfesten i sig, prata med folk och dansa på efterfesten. 
Hade picknick ute i Stångehamn med Michaela och Sigge, som en riktigt fin "höstkväll". 
Hej hallå från den absolut sötaste jag vet, vår lilla ninis Mollie som vi nu haft hos oss i ett år. 
ÄNTLIGEN har jag fått upp alla bilder, men fy fasen det tog lite tid. Sista bilderna är ifrån JA:s 30-årsfest ute i Torp. Det var en jätterolig kväll med god mat, dryck och en riktigt rolig fest. Som sagt, vilken sommar det har varit och vädret helt otroligt (även om man såklart vet att det också fört med sig mycket dåligt och är en konsekvens av att försämrat klimat) MEN om man bortser från det har det varit fantastiskt. Glad att jag fått göra så mycket roligt men också fått vila upp mig på semestern. Brukar inte vara så taggad på hösten men i år välkomnar jag den med öppna armar! 
Allmänt | |
Upp