APRIL OCH MAJ

Hej hej! Längesedan jag uppdaterade med mobilbilder men har så många från senaste månaderna så här kommer ett gäng:
Har spenderat två dagar i Stockholm för utbildning med jobbet, gick en promenad på lunchen och hamnade i detta område på söder. Vackra stad! 
En lördag i april, minns inte vilken men hur som så åkte jag, Hampus, Filip, momor och pappa till stugan för att göra iordning för kommande säsong. Hoppas på att kunna vara här så mycket som möjligt i sommar tillsammans med familjen, helt klart det bästa! 
Lyllos mig hade en heldag med Micha. Vi fikade vid kvilleken som är Sveriges äldsta (alltså 1000 år gammal) och grövsta ek och så stannade vi till i Katthult på vägen hem. Senare sammanslöt vi oss även med Johanna, Tova, Elin och Karin och drack vin, kanske lite för mycket haha. 
Vet inte vad som hände med våren för helt plöstsligt har det blivit sommar?! Det har varit så varmt sista två veckorna med upp till 26 grader och allt har blvit grönt och blommat ut. Kan inte minnas att jag varit så tacksam över naturen och hur vacker den här tiden är. Det kanske är åldern eller att man gått i vinterdvala i flera månader att jag glömt att det finns annat än snö, kyla och grå himmel. Vem vet, vem vet...
Jag var på en liten date night med Hampus förra fredagen och nu i lördags var jag och shoppade i Kalmar för att sedan komma hem till detta: Grillat med familjen följt av TV-kväll med speedway och eurovision, som troget Wahlgrensfan satt vi uppe och hejade även om det inte gick hela vägen.  
Hängde med dessa tre skönheter i Oskarshamn hos Micha, vi åt middag och drack bubbel, för att sedan gå ut och dansa någon timma. Så rolig kväll! Tycker verkligen det är så jäkla kul att vi fyra börjat hänga även om det inte blir så ofta. Hoppas vi ses snart igen ladies! 
Igår var vi på fotboll för att kolla när brorsan spelade, dock skadade han sig och fick en rejäl stukning i foten tidigt i matchen. Just nu sitter jag och mannen min i soffan mätta efter grillat med svärföräldrarna som nyss var på besök. Tack och hej för denna gång! Allmänt | |
Upp