EVERYDAY

Hejsan på er! :))) Slänger in några bilder från mobilen från den senaste månaden. Här är några bilder ifrån när vi hängde en heldag med familjen Jonsson-Loord-Hall-Sääw, grillade i Mörlunda och lyssnade på när "Jonsson brothers" spelade på Blåbärskullen och i kyrkan på kvällen. 
Har också hängt mer med tjejerna, här hos Tilda i Aby en onsdagseftermiddag. Bjöd på rabarberpaj, jag dööör så gott! 
Vädret fortsatte leverera sol och typ 30-gradig värme så en fredagskväll tog jag och älskling kvällsmaten vid Hesjön och jag badade för första gången i år. På vägen hem snodde jag med mig några lupiner. Sista bilderna är från när vi tog hem pizza och satt ute på gården och åt. 
 Jag har varit på lite mer utbildning i Stockholm och i Halmstad. Blev lite nattabad på Tylösand, fint minne att ha med sig i vinter. 
Så har vi hängt ännu mer vid sjön, tydligen ätit ännu mer pizza haha, käkat grillat här hemma med goda vänner och varit på öltält i Vimmerby. 
För sådär två veckor sedan åkte jag till Stockholm för att hälsa på Johanna och hänga med Nico. Vi hängde hemma, åt Nicolines superba risotto, åkte och badade vid en badplats i Bromma och sista kvällen gick jag, Nicoline och hennes flickvän Elin på Trådgården men åkte efter några timmar vidare till Debaser strand i hopp om lite bättre musik än på Trädgården och det fick vi också. JÄTTErolig kväll! 
Förra helgen tog min kusin Olliver studenten så då åkte vi till Kvillsfors för att gratta honom och träffa lite Haag-släktingar. 
I lördags fyllde lillebrorsan 23 år och ska snart flytta hemifrån så då åkte Filip, Hampus, Johanna och jag till Kalmar för att hjälpa honom inhandla möbler med mera. Passade också på att handla nytt matbord och stolar hem till oss. Sista bilderna ovan är från i onsdags när jag och Johanna fixade naglarna i Vimmerby och sedan bjöd jag henne på indisk gryta som hon önskat. Myskväll. 
Nu i veckan gick jag och Lisa en promenad runt Kloster här i Hultsfred. Sådär  det var nog det senaste från mig. Har midsommarbilder på gång men de får komma senare. Måste åka och handla nu, ikväll blir det grillat och så ska vi göra ett försök att heja fram Sverige mot Tyskland i VM. 
Allmänt | |
Upp