SHAPE OF YOU

 
 
 
 
 
 
 
 
Men tja, nu har jag varit Smålandsbo i ungefär två månader! Slänger in mina senaste foton/skärmdumpningar från mobilen i en helt okronologisk ordning från vad jag gjort sedan jag flyttade hem. För några helger sedan åkte jag till Växjö och träffade tjejerna. Det var längesedan vi hade setts så hade längtat ihjäl mig, skönt att ha dem mycket närmre så jag kan åka dit oftare. När vi kom fram på fredagen till Hannas nya lägenhet hade de lagat mat sedan mös vi ner oss allesammans i soffan. På lördagen gick vi på stan, drack GT och dansade på Grace. 
 
Har haft Harry Potter-kväll med brorsan, Johanna, Jonte och Hampus. Vi var i Växjö på bio en fredagkväll och såg Passengers. 
 
 
Har varit i Nybro hos Hampus bror med familj för att fira Stella och Lukas med god mat och mys. 
 
 
Hängt mycket med vännerna. Vi har haft vinkvällar, middagar, onsdagsmys, varit på bio, gått promenader och kollat på innebandy *myyyyyser*. 
 
 
 
Och så har jag ju gått och fyllt 25 år! Hade en helt fantastiskt födelsedag från morgon till kväll. Hampus väckte mig med frukost och blommor på sängen sedan åkte vi och familjen mot Västervik för att gå på spa och övernatta på Gränsö. 
 
På vägen hem från Västervik stannade vi till på motormuseet i Vimmerby. 
 
 
På söndagen fortsatte firandet med familj och släkt också lite vänner över på middag.  
 
 
Här har vi gulliga farmor och farfar som också har fyllt år nyligen, grattis grattis! 
 
Februari var ett enda stort kalas, här var jag och firade Hampus syster Jossan och Jonah. 
 
 
 
 
Februari avslutades med en brakig 25-årsfest men dem bilderna kommer upp i ett senare inlägg, hehe cliffhanger. 
Allmänt | |
Upp