MIDSOMMARHELGEN

Hej och glad midsommar i efterskott kära vänner! I år firade vi midsommar i tre hela dagar på Strand hotell i Borgholm. Vi åkte direkt efter jobbet förra torsdagen och mötte upp de andra som redan börjat ladda upp. Vi åt middag på Pappa Blå (klassiker) och gick sedan till hamnen där vi möttes av en jättefin solnedgång. På kvällen slog vi klackarna i taket. Älskar känslan av att ha en hel helg/resa framför sig. Pirr!  
 
På midsommarafton sken solen på en nästan helt klarblå himmel! Tänk att Öland alltid leverar, även om det inte var 30 grader som förra året så kunde vi ändå sola. Efter lite solande tog vi på oss våra kransar och dansade loss på after beachen. På kvällen åt vi middag på Ebbas by the Sea som hade supergod mat, hamburgare igen haha. Tips tips! När vi gjort oss iordning så var vi på förfest, "minglade" och dansade hela natten lång. 
 
...Så var vi framme på midsommardagen. Alla var nog lite slitna så på dagen tog vi det bara lugnt och käkade för att sedan göra ett tappert försök att ladda om inför kvällen. Kanske inte lyckades att ladda om totalt men hade en trevlig kväll och tog i alla fall några steg på dansgolvet innan vi tackade för oss och köpte korv med bröd (eller ja bara bröd). Hela helgen var verkligen kanon och jag hade SÅ KUL! Tack alla inblandade <3
Allmänt | |
Upp