SEMESTER

Oj vad många inlägg det blev på en dag men man får passa på när man har tid. Förra torsdagen hade jag, mamma och Johanna bestämt att vi ville åka ut på en utflykt och mormor kom med förslaget att vi kunde hälsa på henne och SO i stugan på Lövö. Vi fick också med oss brorsan, Hampus och Jonte. Var superfint väder även på torsdagen (inser nu att jag valde rätt semestervecka, var ju faktiskt fint väder typ hela förra veckan) så vi solade hela dagen. Mamma och Filip åkte hem på kvällen medan vi andra stannade kvar, på kvällen åt vi, njöt av lugnet och spelade kort. 
 
På fredagen lämnade mormor och SO stugan och under dagen droppade istället några vänner in för att stanna över helgen. På fredagen åt vi tacos och spelade spel och på lördagen sken solen återigen så vi badade, solade, spelade kubb och på kvällen åkte vi in till Kalmar för att gå på 90-talsfesten på Fredriksskans. Hälsade på kända ansikte och gungade med lite till Aqua, Vengaboys och E-type med flera.  
 
På söndagen drog vi vidare till Öland och Strand hotell, haha känns som jag spenderat typ varje helg på det hotellet den här sommaren, men det är ju faktiskt bara tre helger... Där mötte vi också upp Hanna och Tilda. Gick på after beachen som är det bästa och sedan utgång på kvällen där vi dansade oss svettiga. Återigen en jättelyckad helg till ända och efter detta åkte jag på en värstingförkylning/influensa. Jag? Jag blir ju aldrig sjuk?! Nu är jag piggare och väntar i detta nu på att plankan ska bli klar i ugnen. Supermyskväll med Johanna och Hampus coming up! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp