LATEST

 
Hej på er, här kommer ett gäng mobilbilder från mina sista två och en halv vecka. När vi kom hem från Paris hämtade Hampus oss på vägen och på kvällen gjorde Hampus planka. Det var sååå gott och där samlade han in pluspoäng. Helgen efter Paris hade jag mina allra käraste på besök i stan, nämligen mamma, pappa, mormor och SO. Självklart saknades lillebrorsan men han hade fotboll som han inte kunde åka ifrån. De hämtade upp mig i Tyresö efter jobbet och fick se vart jag jobbar. Sedan åkte vi hem och gjorde oss redo för räkfrossa (igen haha). 
 
Man ser nästan lyckan i pappas ögon när han tittar på räkorna. Själv tycker jag räkorna ser läskiga ut med sina stora stirrande ögon. 
 
 
Så mysigt att vakna upp med familjen utspridd över hela lägenheten och att äta stor frukost tillsammans. 
 
Haha äpplet faller inte långt från päronträdet, mamma och jag upptäckte att vi hade klätt oss typ likadant. Här på väg till Djurgården. 
 
Ryssviken. 
 
 
 
 
 
 
Vädret och omgivningen var helt ortolig. Jag, mamma och mormor gick in på Prins Eugen (målarprinsen) Waldemarsudde konstmuseum. 
 
 
 
Sedan fortsatte vi promenera vidare till Rosendals trädgård där det var skördefest. 
 
 
 
 
Vi gick längs med vattnet tillbaka till stan. På Strandvägen såg vi Prinsessan Madeleine med familj. Vi satt oss sedan på Riche för att vila benen. 
 
Brorsan fick vara med via facetime. HEJ HEJ! På kvällen åt vi tacos och hängde i soffan. 
 
 
På söndagen åkte vi ut till Hagaparken, där det var "idrottens dag" och barn överallt, vi snackar överallt. Vi gick runt Haga slott och mitt på en grusväg mötte vi kronprinsessan Viktoria och Estelle. Mormor älskar kungahuset så blev lite svettig och trodde att hon skulle slänga sig över dem och sedan säpo i sin tur på mormor. Men det gick bra haha. Tillbaka i parken höll prins Daniel tal, så vi såg nästan helga kungahuset i den helgen. Vi fikade innan Smålänningarna åkte tillbaka söder över. Det var verkligen världens bästa helg och nu sitter jag här och saknar dem igen. 
 
 
Det tar på krafterna att ha gäster, haha. Förstår inte hur Hampus alltid sover i så olika positioner över hela sängen. Gulle <3 
 
Förra veckan träffade jag Kajsa i några timmar och vi åt sallad på Gildas vid Nytoget och tittade på folk. Nästa vecka ska vi gå på bio innan hon flyttar tillbaka till Göteborg. Nico var också på besök, vi hade besämt att vi skulle ha en "laga-risotto-och-Anastasia-kväll". 
 
Nu i helgen tog jag tåget till Målilla efter jobbet, var faktiskt en hel månad sedan jag var där sist. Tiden på tåget fördrevs med podd. När jag kom hem på fredagskvällen hämtade Filip mig och vi hängde med resten av familjen, Johanna, Jonathan och lilla Floris. 
 
På lördagen tog jag det lugnt hemma, sprang en sväng och åkte sedan till Micha för att fira hennes 24 årsdag i efterskott. 
 
 
 
Det var en jätterolig kväll med mycket snack, skratt och dans. Sedan sov vi hos henne och åt lång frulle, like back in the good old days.
 
 
Sedan kom söndagen och det var dags att åka tillbaka till Stockholm, men innan det tog vi med oss farmor och farfar till Aboda klint för att bjuda dem på lunch. Så kul att få spendera tid med dem. Hälsade även på svärisarna i Tulunda någon timma. 
 
Pappa jobbade i Stockholm i tisdags så då sov han hos oss och vi tå mat från det Georgiska köket. 
 
... Och dessa bilder är från igår på min springtur runt Hammarbyhöjden. Jag kan inte på riktigt fatta hur vädret kan vara såhär fantastiskt som det har varit under hela september, brittsommar eller vad säger man? Så evigt tacksam för det. Nu i helgen kommer Hampus bror Jens och hans fru Hanna hit mellan lördag till söndag, vi ska ut och äta och mysa. Tänkte skriva att annars händer inte så mycket men det var den störta lögnen ever, nästa vecka får vi reda på vart Hampus blir placerad = alltså vart vi kommer bo om tre månader. Har verkligen så splittrade känslor kring detta, jag älskar mitt jobb och mina kollegor, vardagen i Stockholm och att hänga med Nico. Vi har det jättebra här men någon gång vill vi ju flytta tillbaka till Småland för att få närmre till familj och vänner. Puh... ja den som lever får se. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp