OKTOBER

Hej på er! En liten uppdatering om läget; nu är det helt klart med flytten. Hampus har tackat ja till polistjänsten i Skåne och kommer flytta dit efter examen. Medan jag kommer flytta till Småland och håller på att söka jobb och lägenhet där. Hampus kommer veckopendla och vi blir särbos ett tag, förhoppningsvis inte mer än ett halvår/ett år. Det var som att allt släppte när Hampus ringde och berättade, tror jag hade blivit ledsen och det hade känts vilket besked vi ändå fått. Trivs så bra på jobbet och älskar Stockholm men samtidigt har vi alltid vetat att vi vill tillbaka. Ser verkligen fram emot att ha familjen och vännerna närmre och jag vet att allt kommer bli bra. Jag är ju kvar här några månader till. Det var en liten update om läget så ni hänger med, men nu kör vi lite blandade mobilbilder från senaste månaden. Lets go! 
 
 
 
För nästan exakt en månad sedan kom Hampus bror Jens och hans fru Hanna på besök lördag till söndag. De skulle se Phantom of The Opera (som vi också ska se i november) och efter att de sett klart musikalen möttes vi utanför Cirkus på Djurgården och promenerade till Riche för att ta lite gott att dricka innan vi gick vidare till Gamla stan och åt på Mister French. Efter vi käkat åkte vi hem för att mysa med film och snacks. På söndagen åt vi brunch och åkte sedan ut till Mall of Scandinavia för att shoppa, köpte dock inte så mycket. 
 
 
Några till bilder från när Hampus och jag åkte in till stan och njöt av brittsommaren. 
 
En bild från när jag och Hampus var ute och söndagsåkte i Saltsjöbaden och spanade på fina hus på Solsidan.
 
Jag träffade Kajsa en sista gång innan hon flyttade tillbaka till Göteborg, vi gick på bio och såg Bridget Jones baby och skrattade typ hela tiden. 
 
 
 
En fredag kom elva av mina kollegor hem till mig på AW, vi åt tacos och så hade jag (haha såklart) förberett en musikquiz. Annars satt vi mest och pratade bort flera timmar. Är så tacksam för att jag lärt känna dessa och att jag hamnade just i Tyresö. Som jag gillar detta gäng! 
 
 
Annars har jag och Hanna kommit igång med träningen igen och försöker springa några gånger i veckan. Dock så svårt att springa när det är så vackert överallt, jag vill bara stanna och ta massa bilder. Så fint med den blå himlen mot det gula, orangea och röda färgerna. Sista veckan har varit mest grå men kan tycka det är liiiite skönt också, då kan man sitta inne och inte göra något utan att få dåligt samvete. 
 
 
Vi bor ju typ tio minuter ifrån Hammarbybacken och hade bestämt att någon gång måste vi gå upp på den, sagt och gjort. Det var sjukt jobbigt att gå upp för backen och vi fick pausa flera gånger. När vi väl kom upp var svetten ändå värd utsiken, vackra Stockholm. 
 
 
 
För två veckor sedan styrde vi bilen mot Småland och på fredagen åt jag middag med mamma och Filip innan jag åkte till Micha för att ha drinkkväll med tjejerna. Den kvällen har jag redan skrivit om så vi går vidare till lördagen. Åt middag hos mormor och kollade när hon höll på att rensa ut gamla kläder. Här ser hon verkligen ut som en maffiaboss. Var också tvungen att ta med den här bilden på Jenny, favoritfiltret. 
 
 
 
 
 
På eftermiddagen kände jag mig lite låg, otillräcklig och det var som att all anspänning kom över mig. Men på kvällen åkte vi på kalas för Hampus och hans fantastiska mamma Britt och då kändes allt lättare. Det var kalas med Hampus stora fina familj. Grattis till dessa två älsklingspersoner! 
 
 
 
Innan vi åkte tillbaka till Stockholm skulle jag gått en promenad med Britt men vädret tillät inte så vi åt middag i Tulunda sedan åkte vidare till Målilla för att fika med Filip, Mojf och Jonte. Under helgen tog jag ut Freja en sväng också, gos! 
 
 
Har träffat Nico varje måndag de tre senaste veckorna, vi har haft våra temakvällar med bland annat "halloumiburgare-och-kolla-på-Stockholmsnatt" sedan har vi fixat med lite annat också hihi. 
 
 
 
 
Förra torsdagen fyllde min underbara "fästman" (låter verkligen gammaldags men jag kan ju faktiskt säga det nu) 23 år! Jag kom in på morgonen med frukost på sängen och sjöng. På kvällen lagade vi planka och drack vin. På fredagen hade vi bokat bord på Brillo där vi satt i timmar och åt och snackade. Kändisspanade lite och njöt av varandras sällskap. Supertrevlig kväll!  
 
 
De två sista bilderna är från i tisdags när vi var på planeringsdag med jobbet på Kumla Herrgård som också är mina sista bilder. Det var den månaden det (från mobilen) och så snabbt den har gått. Helt galet att det är november om lite mer än en vecka. Ikväll har jag haft ensamkväll, badat och kollat på PH, haha kan inte sluta titta på det. Har lite småplaner för helgen men annars ska vi bara ta det lugnt. Trevlig helg till er!
Allmänt | | En kommentar |
Upp