AUGUSTI SNAPS

 
Hallå där på er! Samtidigt som det blev första augusti och jag kom tillbaka till jobbet så blev det höst, i alla fall i början av den här månaden. Nog om vädret, har varit tillbaka i Stockholm i en månad och tänkte visa er lite mobilbilder från senaste veckorna. Har jobbat på och hälsat på hos Nico.  
Vi har fått besök av Micha, Erik och Sigge. Första kvällen åt vi middag på Haymarket vid Hötorget och andra kvällen tog vi det bara lugnt hemma. Hade två riktiga supermyskvällar när de var på besök. Tyckte dock att Sigge kunde fått stanna kvar hos mig och Hampus. 
 
 
 
Efter endast en vecka i stan packade vi bilen och åkte tillbaka till Målilla för att gå på speedway. Är man från Målilla så är det nästan obligatorisk närvaro som gäller på GP:t. Tyvärr regnade så pass att speedwayen ställdes in. Men jag hade en jätterolig kväll i alla fall hos Johanna och Jonte och ute på festområdet. Just det, mormor klippte mig på förmiddagen innan speedwayen, typ två decimeter så nu är jag "korthårig" men gillar det. 
 
Även speedwayhelgen gick mot sitt slut och vi var igen back in huvudstaden, förrförra och förraveckan kände jag mig stressad och det var mycket som skulle fixas. Nu i efterhand vet jag inte vad jag var stressad över men hade bara en överhängande känsla av stress. En kväll när Hampus jobbade kväll lagade jag vegetarisk lasange för första gången och köket var kaos. 
 
Förra helgen var Sara och Hanna här för att fira att Nico fyllt 25 år! Efter jobbet åkte jag till andra sidan där jag skulle spendera hela helgen.  
 
 
Efter några timmars prat och Päron i solen avsnitt senare åkte vi in till TC för att möta upp Hanna. När alla fyra var samlade gick vi till en indisk restaurang i närheten av Nico. Äääälskar indiskt eller okej äääälskar palak paneer. 
 
 
 
Lördagen var kommen och det var brunchdax på Mocco, som också var vår present till den nyblivna 25-åringen. Som alltid kom Växjögänget med solen, helt plöstligt var det sol och sommarvarmt igen. Jag fick igen lite för jag trodde att det blivit höst men icke.  
 
 
 
Efter brunchen åkte vi till Slussen för att gå upp till Gondolen, typiskt nog hade de inte öppnat än så vi fick åka vidare. 
 
 
Vi hamnade på Urban Delis takterass där vi såg ut över stan och fortsatte firandet med rosé. 
 
 
Vi gjorde oss redo för kvällens festligheter och laddade för inflyttningsfest/25-årsfest. Sedan drog vi vidare till Debaser Strand på 90-talskväll. 
 
 
På söndagen sov vi länge, käkade pizza innan vi skiljdes åt och jag åkte hem till min älskling. 
 
Rebecca och Ellinor var på besök i stan förra veckan så då passade vi på att ses i tisdags. Vi käkade klämmisar här hemma och de berättade om deras Berlinresa innan vi gick på bio. Vi såg Suicide Squad. Den var flippad men bra. Hade en jättefin kväll med systrarna Svensson. 
 
 
 
 
Annars har den här veckan också rullat på, som sagt efter några stressveckor efter semestern så såg jag fram emot en lugn helg tillsammans med mitt hjärta. I fredags dukade vi utomhus och sov länge på lördagen innan Hampus åkte iväg på jobb. 
 
Jag fixade hemma och på eftermiddagen mötte jag min kollega Hanna för en springtur. Efter nästan fyra km så ramlar jag i en nerförsbacke och stukar foten. I början gick det bra och jag trodde bara jag hade trampat snett som man gör ibland (klant som jag är) men efter att jag kommit hem, duschat och sedan vilat på soffan ett tag så svullade foten upp och jag kunde inte stå eller gå på den. Så nu sitter jag här med foten omlindad i högläge som jag har gjort de senaste tre dagarna. Har sett färdigt Vänner och har nu påbörjat Game of Thrones, tur att serier finns. Har inte jobbat denna veckan men imorgon så. Till råga på allt så ska jag ju åka till Lottie i Frankrike imorgon! Har verkligen sett fram emot detta så nu får foten bara palla, så är det bara. I kommande inlägg kan ni vänta er massa turistbilder från Paris. Au revoir! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp