PRAG; 13 APRIL

Hej igen, här kommer sista gänget med bilder från vår resa. Ber om ursäkt för att det har varit så himla himla många bilder i de senaste inläggen, haha. Nu är vi hur som helst framme vid onsdagen och den här dagen åkte vi en båttur på Moldaufloden för att se Prag från en annan sida. 
Efter ungefär två timmar på båten med fin utsikt och lunch gick vi i land. Sedan promenerade vi längs med flodkanten i t-shirt och solbrillor. 
Efter en stund kom vi fram till U Fleků som var ett mikrobryggeri, pub och restaurang. Jag dricker inte öl så tyvärr kan jag inte uttala mig om det men "öldrickarna" var mycket nöjda och det var mysig atmosfär där inne med dragspelsmusik. 
På vägen tillbaka till hotellet kollade vi i affärer och stannade vid små stånd och köpte lite olika snacks som vi spanat in i några dagar. Vi köpte "trdelnik" som var som bulle med socker fast på spett, det var gott och höjde blodsockret när vi började bli trötta. Denna bild på Johanna får avsluta Pragresan. På kvällen samlades vi på vårt hotellrum och käkade baguetter ifrån subway och packade inför hemfärden. Allt har varit toppen, enda nackdelen var att det kanske inte fanns så mycket vegetariska alternativ, men vad gör det i det stora hela? Prag är helt fantastiskt vackert och mysigt, superbillig mat och dryck och det finns mycket fint att se. Jag kommer helt klart åka tillbaka dit någon gång. Tack alla för en jättebra långweekend! 
Allmänt | | En kommentar |
Upp