FJÄLLEN 3

Den femte dagen åkte vi till Trysil och det var så himla roligt och vackert att åka där. Tänk att det kan skilja sig så på tio mil? Vi grillade och åt gott. Tyvärr slutade inte dagen lika bra som den hade börjat för min del då jag fick någon släng av magsjuka och var helt utslagen hela kvällen. 
När jag vaknade upp den sjätte dagen kände jag mig lite bättre och vi åkte till Hundfjälletr, men efter bara några få åk kände jag mig dålig och åkte hem. Jag överlät kameran till min kära pojkvän så tyvärr har jag inga bilder ifrån torsdagen... Kände mig bättre på fredagskvällen så vi spelade bowling! 
Sista dagen blev det mer skidåkning för mig del och jag åkte med Frida och Fredrik, senare kom också pappa, Filip och Hampus på snowboard. På kvällen åt vi i familjen gott och spelade "Ryktet går", asroligt spel! På söndagen packade vi bilarna fulla med all packning och åkte tillbaka till Småland. Tack till alla underbara människor för den här resan, jag lovar detta var min sista skidsemester för detta året, hehe. Vill också tillägga att jag har världens bästa familj, älskar er! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp