LOGFEST 4.0

Hello there :) Det tog sin lilla tid men nu har jag gått igenom, redigerat och fått upp bilderna från årets logfest här. I lördags kom i alla fall 80 vitklädda och solbrända gäster till Lundtortps loge laddade för fest. Årets tema var "whiteparty med huvudbonad", vinnaren för bästa huvudbonad gick till Ylva som hade ett cyklop, klockrent tycker jag! I år hade vi även tagit det ytterliggare en nivå med liveband och när de spelade kunde det nog inte bli mer logfest än vad det var. Tack till alla festliga gäster som gjorde festen och till mitt älskade festfixargäng. 
Allmänt | | Kommentera |

KÖPENHAMN

Kom hem från Gotland på söndagkvällen och då var det bara att packa om väskan för att dagen efter åka vidare mot Köpenhamn tillsammans med Hampus. Vi ville fira våra 10 år tillsammans lite extra och bestämde oss för att åka iväg på en liten roadtrip. När vi kom fram första dagen checkade vi in på hotellet och gav oss sedan ut i ett soligt Köpenhamn. Vi gick på Strøget och Nyhavn. Nyhavn var något vi båda ville se (pratar tydligen för båda av oss, har vi blivit ett sånt par? haha) men utöver det hade vi inget bestämt utan tänkte att vi gör det vi känner för. Efter några timmar gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning för middag. Vi åt pasta på en italiensk restaurang, minns inte vad den hette men gött var det. Avslutade sedan dagen med varsin drink på hotellets takterass med utsikt över staden. Mysig första dag till ända, fortsättning följer... 
Under natten till tisdagen vaknade vi av att det spöregnade och åskade ute (och då ska ni veta att jag är svårväckt) och det vädret hängde med till dagen efter då det var duggregn och mulet. Ärligt talat gjorde det inte så mycket utan var ganska skönt nu när det varit så varmt här i Sverige. Hur som helst så åt vi frukost på ett café och började sedan gå mot Christiania. Vi gick där inne en stund och sedan tillbaka in mot Nyhavn för att äta lunch. Efter det började det regna ännu mer och vi var inte sugna på att fortsätta gå ute i regnet så jag övertygade Hampus om att åka en sådan där riktig turistbuss genom Köpenhamn. Såhär i efterhand kanske inte var värt pengarna men ändå en lagom aktivitet och vi stannade bland annat till vid Lille Havfrue. Gillar Köpenhamn (även att jag då fortfarande var nykär i Visby) och att arkitekturen är blandat mellan gammalt och nytt. Dagen därpå gav vi oss upp hyfsat tidigt för att åka till Tyskland "en snabbsväng" och handla för att sedan åka tillbaka hem. 
Allmänt | | Kommentera |

VISBY

Dessa bilder är ifrån sista dagen på Gotland. Vi var ute på lördagkvällen också så vaknade lite smått trötta men packade ihop och gjorde oss redo för en dag i Visby. Vi strosade runt i stan, sa hejdå till gutefåret, tog kort i mysiga Fiskargränd, var upp på ringmuren, gick i botaniska trädgården och till sist la vi oss på stenstranden för att vila och sola innan vi tog färjan tillbaka hem igen. Tack älskade vänner för fantastiska dagar! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp