BLUE LAGOON

HÄR kommer sista bilderna från Malta och nu är vi framme på måndagen där vi åkte ut till "Blue Lagoon". Alltså tror det var det klaraste vattnet jag någonsin sett! Man är ju inte lite sugen på att slänga sig nu när det är mulet och duggregnar här i Hultsfred ikväll. Vi hängde där i några timmar, badade, solade, trängdes med alla turister och drack drinkar ur kokosnötter. Vi avslutade utflykten med att åka crazy sofa (kolla länken!!!) och det var helt galet. Haha jag trodde inte det skulle gå så jäkla fort som det faktiskt gjorde och en gång flög jag upp i luften och landade på Nico och Hanna. För några sekunder blev jag skitskraj att någon skadat sig men allt gick ju bra så nu i efterhand var det bara skitkul. På eftermiddagen kom vi tillbaka till Sara och San Giljan där folkfesten fortfarande var igång. Tusen, tusen och återigen tusen tack Sara och Yannick för att vi fick våldgästa er och tack tjejer för bästa resan. Älskar att resa och göra nya saker med er. Ses på Öland om lite mer än två veckor! 
Allmänt | | Kommentera |

CAFÉ DEL MAR MALTA

Har ni någonsin sett ett bättre ställe att vara lite småbakis på? Nej trodde väl inte det. På den här beachclubben hängde vi i alla fall hela söndagen och lekte miljonärer (miljonärer som åt medhavd frukost precis utanför haha). Hade verkligen världens skönaste dag, badade, tog det lungt och drack drinkar. Några små missöden såsom att jag spillde strawberry daiquiri rätt i knät efter typ fem minuter och att jag beställde in Martini-bubbelvin som inte alls smakade gott, enligt de andra i alla fall haha. På kvällen tog vi det bara lungt, lagade mat och umgicks. 
Allmänt | | Kommentera |

VALETTA

Hej på er mina trogna läsare! Här är bilderna från lördagen på Malta och vilken fantastisk dag det var, från morgon till sent inpå natten. Trots att större delen av gänget är morgontrötta var vi ändå duktiga och var uppe tidigt för att hinna med alla våra utflykter som vi hade planerade under resan. Hur som helst, vi gick ner till en strand i närheten för att sola och bada. Största ansträngningen där var typ att behöva lyfta fingret för beställa mojito genom att ringa från en knapp från parasollet. Efter några timmar på beachen gick vi och åt en supergod lunch i form av avokadosallad och så drack vi bubbel. Sedan tog vi båten till Valetta, där strosade vi runt i gamla charmiga kvarter och åt glass. Vi åkte sedan tillbaka hem till Sara där vi gjorde oss iordning och taggade om för utgång i San Giljan. Mitt festliga turistgäng, som jag älskar att semestra med er! 
Allmänt | | En kommentar |
Upp