ÖLAND

Hejsan! Har haft fullt upp under denna semestervecka så har inte hunnit sitta något vid datorn men har massa mobilbilder på laddning i alla fall. Fredagen vecka 28 lämnade jag jobbet och visste att jag skulle gå på en veckas semester OCH att den skulle inledas på allra bästa sätt tillsammans med "Växjötjejerna". Egentligen borde jag kanske skriva Växjö/Hultsfred/Stockholm/Malta-tjejerna för vi bor ganska utspritt. Hur som så mötte jag upp dom på Kapelludden i Borgholm där vi hyrt stuga fredag till måndag. På fredagskvällen grillade vi (läs gubbjävlarna haha) och bara pratade ikapp, drack rosé och tog en kort promenad för att kolla på solnedgången innan vi la oss i våra våningssängar och laddade inför kommande dagar.  
 
På lördagen vaknade jag till att några av de mer morgonpigga i gänget fixade med frukosten och efter det började uppladdningen inför..... HÅKANKONSERTEN! På dagen hängde vi på "stranden", drack bubbel och tog något dopp i det kalla havet. Sedan gjorde vi oss iordning och Lottie och Tamer kom för att ta sällskap mot Slottsruinen. Vädret var kanon, det var många man kände på plats och Håkan levererade som vanligt. Vi sjöng, grät och dansade om varannat. DET VAR HELT MAGISKT. Natten avslutades sedan på Strand. En liten parentes är att bilden jag tagit på Sara när hon står på bryggan, hon la upp den på sin insta och när jag skrollar i mitt flöde så ser jag att Daisy Grace också har lagt upp bilden, se bilden HÄR. Stor dag för mig och Sara som de Hannah/Amanda/Fredagsopdden-besatta vi är. 
 
Man kunde sedan tro att festligheterna tog slut där men icke. Gör så mycket att ha en extradag tillsammans, speciellt när alla samlas så pass sällan. På söndagen gick vi på after beachen, dansade i regnet och delade på några flaskor bubbel. Lite smålulliga käkade vi burgare på Ebbas by the Sea innan vi laddade om för kvällens utgång, återigen på Strand eller smmrstrand eller vad man säger. På måndagen städade vi ur stugan och den den ena efter den andra lämnade Borgholm. När alla hade åkt och jag skulle dra mig mot norra Öland kom en liten tomhetskänsla, får nästan jämt den när jag ska lämna detta gäng. Beror nog på att man aldrig vet när vi alla kan ses igen. Blir det om två månader, ett halvår eller ett år? Aja ser i alla fall redan fram emot nästa gång. Tack för en toppenhelg älsklingar, mitt lilla hjärta mår så bra av er! 
Allmänt | |
Upp