SEMESTER

Oj vad många inlägg det blev på en dag men man får passa på när man har tid. Förra torsdagen hade jag, mamma och Johanna bestämt att vi ville åka ut på en utflykt och mormor kom med förslaget att vi kunde hälsa på henne och SO i stugan på Lövö. Vi fick också med oss brorsan, Hampus och Jonte. Var superfint väder även på torsdagen (inser nu att jag valde rätt semestervecka, var ju faktiskt fint väder typ hela förra veckan) så vi solade hela dagen. Mamma och Filip åkte hem på kvällen medan vi andra stannade kvar, på kvällen åt vi, njöt av lugnet och spelade kort. 
 
På fredagen lämnade mormor och SO stugan och under dagen droppade istället några vänner in för att stanna över helgen. På fredagen åt vi tacos och spelade spel och på lördagen sken solen återigen så vi badade, solade, spelade kubb och på kvällen åkte vi in till Kalmar för att gå på 90-talsfesten på Fredriksskans. Hälsade på kända ansikte och gungade med lite till Aqua, Vengaboys och E-type med flera.  
 
På söndagen drog vi vidare till Öland och Strand hotell, haha känns som jag spenderat typ varje helg på det hotellet den här sommaren, men det är ju faktiskt bara tre helger... Där mötte vi också upp Hanna och Tilda. Gick på after beachen som är det bästa och sedan utgång på kvällen där vi dansade oss svettiga. Återigen en jättelyckad helg till ända och efter detta åkte jag på en värstingförkylning/influensa. Jag? Jag blir ju aldrig sjuk?! Nu är jag piggare och väntar i detta nu på att plankan ska bli klar i ugnen. Supermyskväll med Johanna och Hampus coming up! 
Allmänt | | Kommentera |

IDÖ

Vila på semestern, vad är det? Under veckan som har gått har nöjena avlöst varandra och det har varit något i princip varje helg denna sommar. Just denna helg har jag faktiskt inget inbokat vilket är jätteskönt, kunna sova ut och ta det lite som det kommer. Men hur som, nu spolar vi tillbaka bandet till onsdagen vecka 29 då jag hade en heldag med tjejerna. Vi åkte mot Västervik och tog båten till Idö med lite missöden på vägen. När vi kör in vid hamnen är det bara några minuter kvar till båten går så vi får dela upp oss där några fixar biljetter till båten andra parkerar bilen. Så när det är typ två-tre minuter kvar innan båten går (nästa gick typ två timmar senare) kommer Jenny och Bertil springade och vi hinner med båten med typ en minuts marginal. Haha som Lisa säger, fattar inte att det alltid blir så stressigt med oss även att vi planerar så mycket. Hur som helst så åt vi lunch när vi gick i land och resten av tiden solade vi på en klippa, spelad yatzy och åt glass. Kvällen spenderade vi i Målilla med grillat och jordgubbsdrinkar. Härligt att få en heldag med tjejerna när alla har semester och nästa vecka ses vi igen för att planera logfesten!!! 
Allmänt | | Kommentera |

SKOGSBY

Hej igen! Som sagt efter att Växjögänget lämnat ön åkte jag mot norra Öland för att spendera ett dygn med Hampus och svärisarna i deras stuga, som ligger i Skogsby vid Löttorp. Det var så himla mysigt att få umgås med dem, vi tog det bara lugnt, åt gott, åkte till stranden med Hampus bror Jens och hans barn och åt på Marinan i Byxelkrok. Vi hade sådan tur med vädret! Jag hade gärna stannat några dagar till. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp