HEJDÅ STOCKHOLM

 
Hej tjena hallå! Nu har det hänt grejer, tänk att jag nu har flyttat ifrån älskade Stockholm och det har varit en känslostorm senaste veckorna. Hade visst ganska många mobilbilder på lagret så sorry för det men tänker att nu kör vi; Första bilden är på Hampus och min nya lägenhet eller ja hus kanske man ska säga (?) som vi hyr. Vi trivs jättebra och så skönt att vi nu har hittat ett fast boende som vi kan landa i. 
 
 
 
 
 
Bilderna ovan från när jag åt julbord med jobbet på Skansen. Har inte varit där inna och det var så fin dag med klarblå himmel med utsikt över stan. Jag hade bara strumpbyxor och det var superkallt så höll på att frysa ihjäl. Vi avslutade med lite AW på Akkurat på Söder. 
 
 
Här var vi på en after work-kväll hemma hos Hanna. Hon lagade palak paneer (blev jättesugen på det nu bara för det haha) och så körde jag och Nathalie varsin musikquiz. Glad att jag fick den här kvällen med gänget innan flytten, tack Hanna för det. 
 
 
Var hemma i Målilla och firade mammas födelsedag och så pussade jag visst lite på min Hampan, får ju passa på när jag har honom hemma. 
 
 
 
Var i Mörlunda på Backegården och åt julmackor med Hampus familj, mysig kväll med massa julstämning. 
 
 
Uppesittarkväll och jag vann inte ett skit... Men det hör liksom till så kan stå ut med Bingolotto en gång om året. 
 
 
 
 
 
Julafton men från telefonen då va, Hampus var hemma i några få timmar men fick en snap av honom jag tyckte var så fin att jag ville ta screenshot. 
 
 
Träffades hemma hos Ellinor tillsammans med Jenny, Johanna och Rebecca som var hemma från Umeå över jul. Becca visade ett projekt/video som hon gjort med några "kursare" (hahahah) och Johanna hade slängt ihop en supergo veggieköttfärssås. Mys att träffa dessa fina. 
 
 
 
 
Första helgen i januari kom mamma, pappa, Filip, mormor och SO upp till Stockholm för att hjälpa till med flytten. Jag har försökt att köra, packa och fixa så mycket jag kunde innan men så tacksam för att få hjälp, guld värt!!! De kom upp på torsdagen så då började vi packa släpet och unnade oss sedan middag inne på Söder. På trettondagen kom Hampus, Britt och Mikael upp för att hjälpa till. Så då åkte hela flyttlasset mot Småland och vi lämnade tillbaka nycklarna för lägenheten i Hammarbyhöjgen. Sista dagarna bodde jag hos Nico och det var så mysigt att vi fick de sista dagar tillsammans, kommer sakna att ha henne så nära och att kunna träffas i alla fall varannan vecka. De senaste två åren har vi kommit varandra närmre och hon är idag en av mina bästa vänner. Men jag kommer komma och hälsa på snart, var så säker! 
 
 
 
 
Sedan kom vi till dagen som fasade för, min sista dag på Tyresö kommun. Alltså jag är så otroligt glad att jag har fått lära känna alla fantastiska kollegor och ni har gjort att jag alltid tyckt det varit roligt att gå till jobbet. Min "socinomkarriär" började på precis rätt plats. Kommer sakna så mycket, bland annat Hannas och mina träningsstunder ihop, skrattanfallen med Anna, Jeanettes hennes skratt och till och med hennes ringsignal, Nathalies imitationer och ja så mycket mycket mer. Vill bara krama om er alla igen! Jag grät som ett litet barn vid min avtackning när en kollega höll tal och när jag skulle säga hejdå. Måste erkänna att det var tufft men känner mig fortfarande trygg i vårt beslut att flytta hem. Och tänk nu slipper vi köra fram och tillbaka, fram och tillbaka. Tänk så ledsen jag var när jag flyttade från Växjö till Stockholm men se så bra det blev. Jag försökte tänka lite så nu också. Vackra Stockholm, tack för två fina år men nu flyttar jag hem
 
Lisa och Gusten bor granne, det är typ trettio sekunder från dörr till dörr. Fick bubbel och nybakat bröd av dem och så fick jag superfina ljuslyktor av tjejerna. Märker redan nu hur mycket jag myser av att ha nära till familj och vänner.  Lilla Siggis också, har visst gått och bilivt en riktig tuffing. 
 
Har varit i Kalmar två dagar sedan vi flyttade hem, det går åt med lite nytt till nya lägenheten. 
 
Här syns det lite av nya lyan, tänkte ta lite bättre bilder och lägga upp här framöver. Har också börjat nytt jobb på Hultsfreds kommun, så nu kommer jag på mig själv med att gå och nynna på DEN HÄR låten. Så det känns spännande och jag är förväntansfull på nya jobbet. 
 
 
 
I fredags var jag på Erik och Victors 50-årsfest. Fest, tipspromenad, beerpongturnering och VÅRT LAG VANN!!!!!!! 
 
... och sist men inte minst planerade jag, Tilda och Betil vår 25-årsfest som vi ska ha i februari över en riktig brakfrukost hemma hos mig i söndags. Ser fram emot den festen med skräckblandad förtjusning hehe. För de som pallat läsa hit så lovar jag, detta var sista bilden. Tack för mig HEJ. 
Allmänt | |
Upp