STOCKHOLMSHELG

Hej där! Här kommer en liten uppdatering från när Hampus bjöd mig på en helhelg i Stockholm för att fira mina tjugofem år. Några veckor innan min födelsedag upptäckte jag att Hampus skrivit "upptagen" mellan 10-12 mars i min kalender och först på min fördelsedag fick jag reda på vart vi skulle. Vi åkte efter jobbet så var framme ganska sent på fredagkvällen. Vi checkade in, gjorde oss iordning och åt middag på hotellet. 
 
 
Vi bodde på Clarion Sign med utsikt över Norra Bantorget och det bästa av allt, solen sken! 
 
 
Efter lite sovmorgon och brakfrukost gick vi på stan, där mötte vi upp mamma, pappa, Carina och Johnny som också var i stan. Vi satt oss på en pub för att prata och dricka lite, provade en lite snällare öl men nej det kommer aldrig gå... 
 
 
När vi började bli hungriga mötte vi upp Hampus bror Jimmy och hans fru Heidi för att äta på Vapiano vid Humlegården. 
 
 
 
Hampus och jag promenerade vidare på stan, vi handlade inte så mycket men det var mysigt att vara tillbaka och bara njuta solen och lite storstadspuls. Senare åkte vi till Ramblas för att äta tapas. 
 
 
Mätta och glada gick vi till Rival och kollade på Alex och Sigges show "Live". 
 
 
 
På söndagen var det dags för hemfärd men innan vi åkte tillbaka till hem hade jag bestämt date med mina gamla kollegor på Gildas. Det var så himla kul att träffa dem igen efter två månader, från att träffas varje dag i två år till att inte ses alls. Synd att det är så långt till Stockholm! Blev ett litet stopp på IKEA på vägen hem. Det var verkligen en jättebra helg och jag mår så bra av att umgås med mitt hjärta! 
Allmänt | |
Upp