SENASTE FRÅN MOBILEN

Tja! Nästan sedan jag flyttade hem har jag, Micha och Elin börjat ha "månadsdater". Vi träffas en gång i månaden för att umgås och äter gott. Även om jag har känt Elin sedan flera år tillbaka så har vi inte umgåtts fören nu. Superkul! Här åt vi på Hulingen. 
 
För några helger sedan passade jag och Hampus på att bjuda hem hela familjen Jonsson, tänk att vi är 21 pers nu (bara i familjen). Vi bjöd på tacos och så hade Hampus bakat cheesecake till efterrätt. Så härligt att ha hela familjen på besök! 
 
Har hängt hemma hos Mojf och Jonte och så har jag klippt och slingat håret lite ljusare! 
 
Förra helgen (om jag inte minns fel) så hade jag bestämt mig för att göra så lite som möjligt och det slutade med en grillturné för min och Hampus del haha. På fredagen bjöd vi in Lisa och Gusten för käk och vin (vi har världens bästa grannar), på lördagen kollade vi på när brorsan spelade träningsmatch och på kvällen grillade vi hemma hos mamma och pappa. Sedan som final blev vi bjudna på middag i Tulunda hos Britt och Mikael. 
 
Har försökt komma ut och springa senaste veckorna, det blir inte ofta men får kämpa på. 
 
Sedan har vi visst kommit till nästa månadsdate, då käkade jag och dessa pinglor på Stadshotellet i Vimmerby. Under påsk har jag varit iväg på lite olika grejer, men det får komma i ett senare inlägg. Nu ska jag fortsätta titta på "Innan vi dör" med Hampus. Hoppas ni får en fin vecka! 
Allmänt | |
Upp