PÅSK

Hej och glad påsk på er trogna läsare! Hur skönt har det inte varit med en långhelg? Efter jag slutat jobbet i torsdags så åkte vi till Målilla för att käka mat och spela spel med Petterssons. På lördagen fick jag en mindre chock när jag såg hur mycket det hade snöat. Vi trotsade det snöblandade regnet och åkte mot stugan. På eftermiddagen blev det till och med lite sol. Vi städade och startade upp inför sommarsäsongen. Hann också med en liten löprunda, vi spelade kricket och på eftermiddagen/kvällen käkade vi gott och spelade kort. I lördags var vi bjudna på middag i Vimmerby hos Tova och Svampen, det var supergott och trevligt! Sedan blev det en superspontan utgång med Johanna och Tilda, vi såg De Vet Du på Mässhallarna. Skitkul kväll, eller natt kanske man ska säga haha. I söndags grillade vi på Södra Långgatan och planerade inför årets logfest. Sista dagen på ledigheten firade vi världens bästa mormor som fyller 78 år imorgon, snacka om "78 and fabulous", jag älskar min mormor så otroligt mycket och skulle inte klara mig utan henne. Använder nästan bara mobilen nu och fotar och det var de bilderna ifrån min påskledighet! 
Allmänt | | Kommentera |

SENASTE FRÅN MOBILEN

Tja! Nästan sedan jag flyttade hem har jag, Micha och Elin börjat ha "månadsdater". Vi träffas en gång i månaden för att umgås och äter gott. Även om jag har känt Elin sedan flera år tillbaka så har vi inte umgåtts fören nu. Superkul! Här åt vi på Hulingen. 
 
För några helger sedan passade jag och Hampus på att bjuda hem hela familjen Jonsson, tänk att vi är 21 pers nu (bara i familjen). Vi bjöd på tacos och så hade Hampus bakat cheesecake till efterrätt. Så härligt att ha hela familjen på besök! 
 
Har hängt hemma hos Mojf och Jonte och så har jag klippt och slingat håret lite ljusare! 
 
Förra helgen (om jag inte minns fel) så hade jag bestämt mig för att göra så lite som möjligt och det slutade med en grillturné för min och Hampus del haha. På fredagen bjöd vi in Lisa och Gusten för käk och vin (vi har världens bästa grannar), på lördagen kollade vi på när brorsan spelade träningsmatch och på kvällen grillade vi hemma hos mamma och pappa. Sedan som final blev vi bjudna på middag i Tulunda hos Britt och Mikael. 
 
Har försökt komma ut och springa senaste veckorna, det blir inte ofta men får kämpa på. 
 
Sedan har vi visst kommit till nästa månadsdate, då käkade jag och dessa pinglor på Stadshotellet i Vimmerby. Under påsk har jag varit iväg på lite olika grejer, men det får komma i ett senare inlägg. Nu ska jag fortsätta titta på "Innan vi dör" med Hampus. Hoppas ni får en fin vecka! 
Allmänt | | Kommentera |

#PRAYFORSTOCKHOLM

När jag fick upp aviseringen från Aftonbladet förra fredagen den 7/4 strax innan klockan fyra att en lastbil hade kört in i Åhléns på Drottninggatan förstod jag först inte vad som hade hänt och hur allvarligt det var. Men nu när jag vet vad som faktiskt hände så finns det inte en enda cell i min kropp som kan förstå hur någon kan göra såhär mot andra människor? Jag förstår inte. Att med vilja försöka skada och döda. I denna vackra stad som var mitt hem bara fram till tre månader sedan. Älskade Stockholm. Det händer hemska saker dagligen i andra delar av världen men ju närmre det är desto mer verkligt blir det, en del i det är sorgligt antar jag. När jag fått tag på mina nära och kära i Stockholm kunde jag andas ut. Men det var inte alla som kunde göra det. Alla mina tankar går till de drabbade och deras familjer och vänner. Sedan mitt i allt denna sorg, hat och ilska är det rörande att se hur mycket kärlek som har kommit fram senaste veckan och hur människor hjälps åt. Får aldrig glömma - kärleken är starkast. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp