BRUNCH O'CLOCK

Kan inte alla lördagar börja med en fyratimmars-brunch tillsammans med bästa vännerna, för hur härligt vore inte det?! I helgen åkte vi mot Småland och Målilla för att fira mina 24 vårar tillsammans med familjen på fredagen. På lördagen var det som sagt megabrunch med tjejerna och vi hade verkligen allt på bordet, scones, smoothie, frukt, pannkakor, bubbel med mera. På lördagskvällen åkte jag, mormor och SO till Mörlunda för att gå på gospelcafé. På söndagen var vi på kalas i Nybro för att fira Mattias och Sara innan vi påbörjade den långa bilfärden tillbaka till Stockholm. Den här veckan är det lite smått kaos hos oss då vi flyttar till en ny lägenhet i helgen, återkommer efter flytten. Önska oss lycka till.
Allmänt | | 2 kommentarer |

JOFAMA

Hej på er, nu är det tre veckor sedan jag uppdaterade här. Sedan sist har jag (återigen) varit hemma i Småland några helger. Första helgen i februari åt vi middag på kinan med familjen och på lördagen umgicks jag med tjejerna på Hulingen. Det bästa som finns är verkligen att få äta god mat och umgås med de närmast hjärtat, hur cheesy det än låter. Förra helgen hade vi finbesök av hela familjen i Stockholm från torsdag till söndag, vi shoppade, åt på Riche och Tullen sen så bjöd jag och Hampus på middag en kväll. Så mysigt att få ha dem hos oss. I veckan fick mamma åka in till sjukhuset för det visade sig att hon har lunginflammation vilket är mindre roligt, nu tycker jag verkligen att mina föräldrar får hålla sig friska framöver. Lagom till min 24 årsdag i onsdags fick mamma komma tillbaka hem och hon mår bra nu. Som en liten födelsedagspresent till mig själv unnade jag mig mockajackan ovan. Jag hade en jättebra födelsedag och Hampus uppvaktade mig från morgon till kväll. 
Allmänt | | Kommentera |

VXÖ

Jag hoppas verkligen att ni som läser min blogg har fått reda på detta genom andra vägar och inte först nu för PAPPA HAR INGEN TUMÖR. Mamma ringde efter hans operation förra tisdagen och sa att de inte hittade något i magen utan det var tarmen som hade tryckt ihop sig på något sätt. Detta har varit det enda som man tänkt på de tre senaste veckorna så det nya beskedet har inte riktigt sjunkit in än. Men hur som helst är det helt fantastiskt. Det är synd att han fick genomgå en så stor operation och att vi fortfarande vet inte vad hans ledvärk beror på, men i det stora hela var detta jättebra nyheter. Jag tog en semesterdag i fredags för att åka hem på torsdagen och hämta hem pappa från sjukhuset i Kalmar under fredagen. På eftermiddagen lagade vi mat och njöt av att pappa var hemma igen. Jag spenderade sedan helgen i Växjö, dels för att fira Nicoles 25 årsdag och för att umgås med tjejerna. Vi förfestande hos Lisen på campus innan vi åkte till Fyra Krogar där födelsedagsbarnet hyrt övervåningen med DJ och allt. Vi var ute på Grace på lördagskvällen och som vanligt dansade och sjöng vi för glatta livet i flera timmar. På dagarna hängde vi i Lotties lägenhet och åt hämtmat. Jag hade en fin helg tillsammans med tjejerna och ser nu fram emot när de hälsar på här i Stockholm i mars. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp