NOVEMBER

 
 
 
 
Hejhej! Inte medvetet att lägga upp ett "månadsinlägg" till men nu får det vara så även denna månad. Så här kommer lite mobilbilder från vad som har hänt i november. Okej, lite från oktober också (ovan), sista helgen i oktober åkte vi mot Småland och det var en helg som gick i ett. På fredagen hade vi myskväll med familjen, på lördagen åkte vi mot Växjö för 25 årsfest, söndagen åkte vi mot Mönsterås då Hampus skulle sjunga på lilla Ebbas barnvälsignelse. På söndagskvällen var det kalas för Hampus med min familj på Backegården.
 
 
 
 
 
Det blev november och när första fredagen kom hälsade några ifrån Jonssons och Halls på. På fredagen gick vi på Phantom of the Opera med Peter Jöback. Vi bokade biljetter för ett år sedan och nu var det äntligen dags, det var så så så bra! Sist jag såg den musikalen med honom var det på Broadway och han var minst lika bra denna gång. Britt och Mikael bjöd oss på hotellfrukost på lördagen sedan gick vi på stan och på kvällen käkade vi middag på 39 WÄST som ligger på Kungsholem. Kan starkt rekommenderas! Innan de åkte tillbaka hem fikade vi hemma hos oss.
 
 
Från att inte ha sett snön på flera månader brakade det loss och från ingenting till att det var flera decimeter snö. Bussarna ställdes in och jag med flera kom inte till jobbet. Lagom till att det blev snökaos i Stockholm kaosade det i USA, Donald Trump blev vald till president (?!?!?!?) När Hampus och jag vaknade och satt oss framför Nyhetsmorgon och det kom fram att det var klart att han blev vald satt vi som två frågetecken och fattade ingenting. Någon som uttalar sig rasistiskt och nedsättande om kvinnor - HUR I HELA VÄRLDEN KAN HAN BLI FRAMRÖSTAD TILL PRESIDENT? HUR KAN HAN VARA FRAMTIDEN? Att han nu är en av världens mäktigaste personer känns hopplöst och läskigt. 
 
 
 
Hampus och jag åkte in till stan och såg "Fantastiska vidunder". För en Harry Potter älskare som mig var den helt kanon. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Hampus har köpt ny bil!!!!!! Och vi kunde inte köpt den mer lägligt med tanke på vädret. Vi hade bara sommardäck på peggan och Hampus försökte köra ut den men körde fast typ fyra gånger på typ fem minuter. Jobbade hemifrån på fredagen och på kvällen gick vi till Johanna och Jonte för att äta tre-rätters. På lördagen åkte Filip och jag till farmor och farfar en sväng. På kvällen firade vi farsdag en dag för tidigt med att äta middag och spela vi kort, det vi gör bäst i familjen Haag + mormor & SO + Carina + Mojf & Jonte. Så retades jag och mamma med Mojf på snapchat också. 
 
 
Bertil och Lisa var i stan för jobb, fast olika dagar. Så då passade jag på att träffa dem, vissa gladare än andra att se mig haha. 
 
 
Tredje helgen i november fick vi besök av dessa, vi gick på stan en sväng men mest hängde vi hemma, drack vin och umgicks. SÅ fin helg! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som jag skrivit om tidigare har ju Hampus tagit polisexamen. Hans föräldrar, alla syskon, Sara, Hanna och lilla Thea kom för att fira honom. Efter Hampus examen dracks det bubbel, åts snacks och öppnades paket innan vi åkte in till stan för att äta på restaurang. Kvällen avslutades med fika hemma hos oss. På lördagen gick vi på stan och solen sken på Stockholm. Några åkte hem och de som stannade kvar lagade vi (läs Britt och Mikael) mat här hemma och spelade spel. Fick ett skrattanfall när Hampus ritade sin "isprinsessa", ni vet när man skrattar så mycket att det gör ont. 
 
 
 
 
På söndagen åkte resten av familjen hem från Stockholm och tyävrr också mitt hjärta. Fast han åkte till Skåne då. Trodde inte det skulle vara så jobbigt som det faktiskt var dagarna innan han åkte och på söndagen. Det har blivit lite lättare för varje dag men allt är bara så tråkigt utan honom. Hampus är alltid hemma när jag kommer hem och saknar att ha en vardag tillsammans med honom. Även att vi kommer ses varje helg/varannan vecka så känns det ändå, längtar till vi blir sambos igen. 
Allmänt | |
Upp