FÖDELSEDAGSBRUNCH

 
 
 
 
 
 
 
SER NI VILKEN BUNCH JAG VAR BJUDEN TILL IGÅR?! Lisa, Jenny och Johanna har fyllt 24 år nu i december och hade bjudit hem oss andra på födelsedagsbrunch på Södra långgatan. Det fanns verkligen allt; ostar, scones, bellinidrink, marmelad, pannkakor, grönsker, muffins osv osv. Det var så himla roligt att träffa dem, prata ikapp och bara äta i flera timmar. Hoppas ni hade fina födelsedagar, ni förtjänar det absolut bästa. 
Allmänt | | Kommentera |

LÖFTE 2016 - HUR GICK DET?

Hej, hoppas ni mår bra i kylan! För ungefär ett år sedan var jag så ambitiös att jag skrev mål inför 2016 HÄR på bloggen. Tänkte nu såhär 12 månader senare se hur det gick men också skriva nya nyårslöften (men det blir i ett senare inlägg när jag fått klura lite). Brukar inte ha löften eller mål och har inte heller medvetet försökt hålla mig till dessa efter punkt och pricka men tycker ändå det kan vara nyttigt att stanna upp och tänka till för att också se vad jag kan göra annourlunda för att också må bättre. Mina nyårslöften inför 2016 var: 
 
✓ Lära känna/turista mer i min hemstad
Ja, först var jag tveksam till att "bocka" denna men ja, jag har faktiskt upptäckt Stockholm senaste året även att det finns såååå mycket mer att se. Jag har gått runt i de olika stadsdelarna, provat nya fik och restauranger, varit ute i skärgården några gånger, gått på museum och varit på typiska turistgrejer såsom Stockholm slott, Gamla stan, Drottningholm, Djurgården, Gröna Lund och så vidare. 
 
- Leva mer i nuet
Hehe vad ska jag säga om denna, har väl i princip alltid varit min svaga sida att "pausa". Jag är ofta taggad på att göra saker och vill gärna vara där det händer. Det är positivt i den bemärkelsen att jag får vara med om mycket roligt och är tacksam för min energi. Samtidigt måste jag hitta någon slags balans. Lära mig att stanna upp och inte hela tiden jaga framåt. Har blivit lite lite lite bättre men ändå inte så nej. 
 
✓ Träna oftare
Yes! Jag tränade i princip ingenting 2015 men i år har jag kommit igång igen. I princip allt är tack vare min kära kollega Hanna som jag har tränat tillsammans med. Vi började springa tidigit i våras och jag som är världens morgontröttaste person hade aldrig kommit upp så tidigt eller ofta om det inte vore för henne. I juni sprang jag första loppet på flera flera år och jag sprang 28 minuter på 5 km. Inte någon värstingtid men med tanke på att jag inte ens gått en rask promenad ett halvår tidigare så kändes det bra. Nu i vinter har vi istället börjat gå på pass. Måtte detta hålla i sig. 
 
? Umgås mer med familjen och planera in massa galna upptåg med mina vänner i år
Ja, denna skulle jag vilja svara både ja och nej till för tror det är ungefär som innan. Jag åker ofta hem till Småland om helgerna. Med tanke på att jag bor 32 mil bort så är jag nog hemma ganska ofta. Jag försöker träffa både vänner och familj när jag är hemma och är med på det som händer (på helgerna då), passat på att umgås på semestern och rest tillsammas samt haft besök. Sedan känner jag mig nästan alltid otillräcklig för att jag vill umgås ännu mer med mina nära och kära. Försöker få ihop det i så stor utsträckning jag bara kan, men snart flyttar jag hem och då vill jag gärna tro att det blir annat. Så frågetecken på denna, varken mer eller mindre. 
 
✓ Vara mer romantiskt 
Ja, jag kanske inte ska ta största credden utan istället min pojkvän eller jag menar "fästman" när han gick ner på knä en kväll i Visby i somras. Jag har känt mig väldigt kär senaste året och då har det liksom kommit mer naturligt, sedan måste man såklart anstränga sig också även om man inte alltid pallar! Så ja jag tycker nog det, men det kanske är Hampus som ska svara för att få ett så sanningsenligt svar som möjligt. Skickade ett SMS till honom nu och fick till svar "du har blviit mer romantisk, faktiskt". Så, check på den! 
 
✓ Resa mer mer mer 
Prag, Kroatien och Paris och sedan har jag såklart åkt runt i Sverige också till Gotland, Halmstad, Öland några vändor med mera med mera. 
Allmänt | | Kommentera |

SAMMETSPJUX

 
 
 
 
God kväll på er! Förstår att det är superintressant för er att få se mina nya skor så har ett helt inlägg dedikerat bara för dem, men snygga ju? Vet inte annars vad jag ska berätta, det händer inte så mycket om dagarna. Jag jobbar och försöker ta till vara på tiden i Tyresö och att vara själv då jag är ganska dålig på att vara det annars. Träna några gånger i veckan tillsammans med Hanna och Nathalie och ta det lugnt om kvällarna. Nicoline var här i fredags, vi tänkte gå ut men ingen av oss pallade så då började vi istället kolla på den norska ungdomsserien SKAM. Fredagen blev till lördag och lördagen blev till söndag och vi såg ut alla tre säsonger av serien, vilket är sådär 15 timmar på soffan haha. Kan verkligen tipsa om den! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp