YELLOW

Här har ni en bildbomb ifrån fredagens bravader. Efter jobbet åkte jag och Hampus till Hultsfred för att gå på inflyttningsfest hos Micha och Erik/förfest innan Norlie & KKV på Metropol. Var så taggad på att få träffa tjejerna och det var en superkul kväll med härliga människor. På lördagen gick jag på årets första julbord med Jonssons på Stufvenäs. En helg går fort och igår bar det av tillbaka hem till Stockholm för en ny jobbvecka. 
Allmänt | | Kommentera |

PRAY FOR OUR WORLD

Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg och har nu efter en stund kommit fram till att det inte finns något bra sätt att börja. För bra är precis motsatsen till allt som sker runt om i världen just nu och som har hänt under 2015. Det var först när jag vaknade upp lördags förmiddag när jag förstod vad som hade hänt om terrordåden i Paris. Jag fick en så obehaglig känsla i kroppen då och man har hela tiden en klump i magen. Jag kan i mitt liv inte förstå varför någon/några kan ta andra människors liv, oskyldiga människor. Jag kan inte förstå. Tyvärr är Frankrike långt ifrån det enda landet som har drabbats och med alla dessa stackars människor som är på flykt runt om i världen. Jag tänker framför allt på de som har flytt från Syrien samtidigt som man dagligen möts av rasism i olika former. Det kan ges i uttryck via sociala medier eller den formen av rasism som gör att en 21-årig kille går in på en skola i Trollhättan med ett svärd, med syfte att döda och lyckades ta två människor liv. Jag vill därför poängtera att terrorism inte tillhör någon religion och att rasismen inte få växa sig starkare i allt som händer nu. Det har varit så många förskräckliga och hemska händelser som har hänt under en tid, varför det är viktigare än någonsin att vi hjälps åt över landsgränser, har medmänsklighet och viljan att göra gott i världen. Att inte sådana händelser gör att vi begränsar våra liv. Sprid kärlek och bara kärlek. 
Allmänt | | Kommentera |

NOVEMBER

Förra helgen hade jag lyxen att ha dessa finisar hos mig från torsdag till söndag. När de kom in till Stockholm på torsdag kväll bjöd jag på lite ost, frukt och kex. Alltså det är alltid en sådär sprudlande stämning när vi inte har setts hela gänget på några månader, man blir sådär fnissig och alla pratar i munnen på varandra. Är väl för att man är så taggad på att umgås och aldrig vill sluta prata. När vi hade lagt ut madrasser för oss alla sju över våra 35 kvm sov vi i några timmar innan det var fredag och dags för en spadag på Yasuragi. Är aldrig på spa men så lyxigt det var och efter lite information fick vi varsin yukata, baddräkt och tofflor. Sedan började vi med att simma i poolen (läs två längder haha) sedan satt vi oss i poolerna utomhus som bara ångade av värme emot den ruggiga höstvädret. Innan lunchen delade vi upp oss. Medan Johanna, Micha och Tilda vilade i det "tysta rummet" med gungande fotöljer och avslappnande musik gick jag, Lisa och Bertil runt och kikade. Efter en stund var det dags för lunch och jag åt vegetarisk sushi vilket faktiskt var supergott. Så där satt vi i våra "yukator" åt trerätters och drack vin. Innan vi åkte hem fick vi varsin behandling, jag fick klassisk massage och det var sååå skönt, unnar mig aldrig något sådant annars. Efter en snabb tvagning åkte vi hemåt. Vi hade bokat bord men hann inte så då köpte vi mat på vägen hem istället, lagade gryta och spelade spel. 
Om man vaknade utvilad efter spadagen!!! Eller ja i alla fall jag, vissa av de där damerna är ju så sjukt morgonpigga. Efter att ha ätit en ordentlig frukost begav vi oss in mot city och Drottninggatan för shopping och fika på Vete-katten. Micha, Tilda och Hampus var inte lika sugna på shopping som oss andra så de gick och tog varsin öl istället. Efter några timmars spring i affärer möttes vi upp på Strandvägen 1, där åt och drack vi och efter nästan två timmar och några drinkar och glas cava senare åkte vi hemåt för att göra oss redo för utgång. På söndagen hade vi lite mys/bakis-frukost innan de begav sig hem mot Småland. Åh mina älskade vänner, tack för världens skönaste och härligaste helg. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp