Juldagen

På juldagskvällen fick kameran minsann följa med hem till Johanna och Jonte, där vi var på förkrök innan hemvändarfesten. Det var en mycket lyckad kväll och jag mådde så bra av att få spendera tid med mina underbara vänner här hemma. Jag skrattade i princip hela kvällen och dansade konstant i tre timmar! 
Allmänt | | Kommentera |

Jul

Känns lite konstigt att lägga upp bilder från i julas nu, men men. Jag var dålig på att använda kameran när jag var hemma över jul. Dock fanns det inte så mycket att fotografera eftersom jag spenderade mestadels av tiden vid datorn och med näsan i böckerna och pluggade. När jag inte gjorde det umgicks jag med familj och vänner, så kul att träffa Tilda och Becca som jag inte sett på ett halvår. Synd bara att jag inte kunde spendera mer tid med de. Dan före dopparedan var jag hos Hampus med hans familj och på julafton tog jag det bara lugnt och umgicks med familjen. På juldagen var det mer julmat hos mormor och sedan vidare till farmor och farfar med Haagsläktet. Sist men inte minst var jag på hemvändarkväll på Metropol. Hade en så himla mysig jul trots allt plugg! 
Allmänt | | Kommentera |

Mamma 50 år

På onsdagen den sjuttonde december var den viktigaste kommen, nämligen världens bästa och underbaraste mammas 50 årsdag! Vi gick upp tidigt för att sjunga och ge henne presenter. Vi åt frukost på hotellet som var så god, jag åt arabiskt bröd och hummus till frukost varje morgon. Sedan åkte vi återigen mot Dubai men denna gång till Burj Al Arab som är världens enda sjustjärniga hotell och ligger typ mitt ute i vattnet. Där åt vi trerätters lunch med utsikt över Palmön och en del av Dubai. Vi åkte sedan tillbaka till Dubai Mall för att titta på världens högsta vattenshow och åkte upp i Burj Khalifa, världens högsta byggnad genom världens snabbaste hiss. Haha som ni hör har de verkligen gått in för att sätta alla världsrekord, vi checkade nästan av ett varje dag. Höjdrädd som man är var väl inte detta min favorit men ändå ett måste att se. Vi åkte inte enda upp till 828 meter men alltså shit vad högt och vackert det var att se ut över hela staden. Efter det blev det hemfärd mot hotellet och trots all mat under dagen avslutade vi kvällen med frallor på hotellrummet, ingen vacker syn, haha. På torsdagen var det dags för hemfärd, men eftersom vi inte flög hem förens på kvällen så kunde vi pressa några timmar i solen. Resan hem tog nio timmar på grund av motvind och tankning i Turkiet, så vi kom hem mitt i natten till iskalla och snöiga Sverige i julyran. Det har varit en helt fantastiskt resa tillsammans med de som är närmst hjärtat. 
Allmänt | | En kommentar |
Upp