FJÄRDE ADVENT

I fredags åkte vi tidigt för att hinna hem till födelsedagsmiddag/festen för att fira Lisa och Johanna. På lördagen hängde jag med Michaela i Vimmerby. Vi gick på stan och åt lunch tillsammans, mysigt med lite kvalitetstid. På kvällen firade vi min älskade mor som även hon fyllt år, 51 till och med. Söndagen sov jag ut och eftermiddagen spenderades i Järnemåla med detta gäng. Vi grillade korv, gick till "svinberget" och avslutade med fika. Innan vi åkte tillbaka hem till Stockholm klädde vi granen och fikade med familjen och Johanna och Jonte. En minst sagt intensiv helg men jag gillar ju (oftast) sånt som ni vet. Vi var bara tillbaka i Stockholm en snabbis på grund av jobb och plugg, för nu i skrivande stund är jag tillbaka i Småland och inväntar julgodis och spelkväll hemma hos Jonssons, såhär dan före dopparedan. 
Allmänt | | Kommentera |

ÅH, TILL MAGALUF

I början av november fick jag inbjudan till en "resa" och kunde inte vara mer taggad efter att ha laddat i en hel månad. Jag hade inte ha varit på campus sedan april i år och så körde vi på stort med en äkta campuskväll med temafest och utgång på Sivans. Sara, Frida och Hanna som var värdar (flygvärdinnor) för kvällen hade fixat massa med mat, efterrätt och lekar som var olika utflyter på resan. En och en halv timma i kön och ett löppass senare var vi inne på Sivans och dansade som att vi aldrig hade tagit examen. Jag blev nostalgisk i slutet av kvällen/natten av att vara tillbaka på campus, gå på Sivans, hänga med detta gäng och att gå förbi min gamla lägenhet. Jag är sååå glad för mina tre och ett halvt år i Växjö, jag vet inte men det kommer alltid vara något speciellt. Hur som var det en skitskoj kväll med dessa fina medresenärer. Tack för denna gång! 
Allmänt | | Kommentera |

HELLO

Hello hello, känner att jag har hamnat efter med uppdateringen här på bloggen men det är ni väl vana vid. Ser att jag har några trogna läsare, vilka är ni? Kul att några går in och kollar, tvingar typ mina närmsta haha. Vad som har hänt senaste tiden är att jag jobbar på och i helgen körde jag och Hampus ett race på stan så efter några timmar var vi helt klara med julklapparna. Vi åt också middag på Italiano med Lisa och Gusten och firade hennes 23-årsdag med cava och pasta. Älskar att vi alltid sover länge på helgerna för vi är så dåliga på att lägga oss i tid annars i veckorna. I söndags kollade vi på lucia och bara myste över att det snart är jul och vi ska få åka till Småland och träffa våra nära och kära. Inser såhär i efterhand att detta inlägg blev lite osammanhängande, men det får vara, "Bonde söker fru" kallar. 
Allmänt | | En kommentar |
Upp