LOGFEST

Här har ni bilderna från den kvällen, ja DEN kvällen. Jag och tjejerna började planeringen av whitepartyt redan i april och förra lördagen var det äntligen dags för logfesten. Vi åkte dit på fredagskvällen och klädde logen i vitt och guld. Vid sjutiden på lördagen kom femtio vitklädda gäster åkande, gående och cyklande till Lundtrop, sedan fortsatte kvällen med fördrink, exotisk planka, kolatårta till efterrätt, snappsvisor och femkamp. Vid tio började DJ:n spela och fortsatte fram till halv fyra på morgonen. Är nog fortfarande tagen av hur lyckat det faktiskt blev, för som vi dansade allesammans och buggade (till och med Gusten) i flera flera timmar. Utan att låta tyken hamnar nog den här festen bland topp tre roligaste kvällarna. Så stort tack till alla fantastiska gäster som gjorde festen och till mitt lilla festfixargäng. Vi kör nästa år igen va? 
Allmänt | | 2 kommentarer |

LUSH LIFE

Det har varit full vart de senaste veckorna vill jag lova. Min sista semestervecka spenderade jag i Målilla, åkte på små dagsutflykter och hängde med familj och vänner. På helgen var det GP speedway för tionde året i rad, vilket innebär folkfest i hembyggden. Vi började med dagsfest, fortsatte hela natten och det var galet roligt. Efter speedwayen dansade vi konstant (läs: som alltid) i flera timmar samtidigt som det duggregnade över hela dagsgolvet, samtidigt var det så pass varmt att man kunde ha t-shirt. Härlig känsla! Är nu tillbaka i Stockholm efter två fina semesterveckor i Småland och har även varit en sväng i Karlskrona med Växjöbrudarna. Vi var på skärgårdsfestivalen där vi såg Maggio och Uggla, Lottie visade oss Karlskrona och mycket mer. Jag tog tyvärr inte mycket bilder under dessa veckor och de få jag hade råkade jag radera. Blä! I helgen har jag varit desto mer aktiv med kameran. Bilderna ovan är från i fredags när vi överraskade Michaela som fyllt 23 år med picknick, innan vi förberedde för lördagens bravader. Grattis igen min älskade solstråle och hoppas du hade en fantastisk födelsedag!
Allmänt | | Kommentera |

LISAS CIVILEKONOMEXAMEN

Den 18 juli åkte jag och Hampus från sommarstugan mot Virserum för att fira att Lisa efter fyra på universitetet i Växjö tagit sin civilekonomexamen. Det bjöds på supergod mat och dryck. Senare på kvällen när bara vännerna var kvar spelade vi flankeboll, musikquiz som Gusten hade fixat och buggade. Grattis till din examen min fantastiska och älskade vän! Helt sjukt vilken självdisciplin du har haft och du förtjänar verkligen din examen. Tycker att det passar ganska bra att avsluta inlägget med orden "hard work pays off". 
Allmänt | | Kommentera |
Upp