FJÄLLEN 3

Den femte dagen åkte vi till Trysil och det var så himla roligt och vackert att åka där. Tänk att det kan skilja sig så på tio mil? Vi grillade och åt gott. Tyvärr slutade inte dagen lika bra som den hade börjat för min del då jag fick någon släng av magsjuka och var helt utslagen hela kvällen. 
När jag vaknade upp den sjätte dagen kände jag mig lite bättre och vi åkte till Hundfjälletr, men efter bara några få åk kände jag mig dålig och åkte hem. Jag överlät kameran till min kära pojkvän så tyvärr har jag inga bilder ifrån torsdagen... Kände mig bättre på fredagskvällen så vi spelade bowling! 
Sista dagen blev det mer skidåkning för mig del och jag åkte med Frida och Fredrik, senare kom också pappa, Filip och Hampus på snowboard. På kvällen åt vi i familjen gott och spelade "Ryktet går", asroligt spel! På söndagen packade vi bilarna fulla med all packning och åkte tillbaka till Småland. Tack till alla underbara människor för den här resan, jag lovar detta var min sista skidsemester för detta året, hehe. Vill också tillägga att jag har världens bästa familj, älskar er! 
Allmänt | | Kommentera |

FJÄLLEN 2

Tredje dagen här i fjällen åkte jag och grabbarna till Tandådalen och Hundfjället för att testa på backarna där. På kvällen bjöd Irene oss på kroppkakor och efter det var det fest som gällde. Beerpongförfest hos Vickan med ett gäng härligt folk och bergsbestigning på väg till Harrys, haha.
Fjärde dagen tog vi lite sovmorgon och begav oss sedan mot Högfjället, riktigt bra backar där och testade även "grytan" där pappa körde i lite. Pausade med öl och pommes och sedan åkte vi släpliftarna hemåt igen. Återigen bjöd kvällen på mys och sällskapsspel. Vi har det så himla bra här uppe!
Allmänt | | 2 kommentarer |

FJÄLLEN 1

Här kommer lite uppdatering från skidsemestern med familjen. Vi spenderade mestadels av den första dagen i bil och en och annan fikapaus. När vi var framme firade vi Anette som fyllde 50 år! Ska också tillägga att jag glömde mina skidor, smart ju när man ska på skidsemester...
Andra dagen i Lindvallen och första dagen med skidåkning bjöd på massa sol och klarblå himmel. Det har tydligen inte varit så bra väder här uppe innan så vi har verkligen turen med oss. På kvällen spelade vi spel, det mysigaste med att vara här. Fler bilder och uppdatering här på bloggen är på gång! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp