22 JANUARI

Nu har vi snart tagit oss igenom en månad av året 2014 och nu har snön anlänt där hemma. Kommer det inte innan jul kan det kvitta för min del, men samtidigt lyser den upp dagarna. I Växjö finns dock ingen snö, här är det bara jäkligt kallt. Och mer snö ska det bli för om tre dagar åker jag, Lottie och Hanna till Val Thorens för att åka skidor i Alperna! Ni som känner mig vet att jag kommer ta massa bilder i Frankrike och så ska jag försöka lägga upp dem så fort jag kommer hem. Au revoir!
Allmänt | | Kommentera |

IT´S MY PARTY

Förra tisdagen åkte jag tillbaka till Växjö för att börja på det sista året på socionomutbildningen. Hur snabbt kan tiden gå egentligen?! Hur som haver, eftersom vi avslutade den femte terminen förra onsdagen var det såklart ett måste med en tentafest. Så galet roligt att få träffa mina pärlor igen! Vi tog på oss våra pimpade overaller, klappade händerna frenetisk till "Vem är det du vill ha" med Kicki, Bettan och Lotta på förfesten hemma hos mig. Gick vidare till Sivans och dansade breakdans och masken. Till sist avslutades kvällen på kebabvagnen, precis som den alltid gör här på campus. Jag säger då det, studentlivet!
Allmänt | | Kommentera |

HUNDFJÄLLET

Hääär kommer bilder ifrån vår lilla skidsemester i Hundfjället, Sälen. Vi åkte förra söndagen så den dagen spenderades mest i bilen och när vi kom fram fixade vi med skidor, liftkort och försök till att inhandla lite mat och så. På kvällen käkade vi pizza och spelade spel. Bilderna här över är ifrån måndagen som bjöd på strålande sol på en klarblå himmel som ni ser. Om vi njöt! Vi fikade också i toppstugan och när backen stängde gick vi på afterski. På kvällen drack vi vin och spelade spel i våra långkallingar.
På tisdagen som också var nyårsafton hade vi inte riktigt lika mycket tur med vädret. Det var snöblandat regn och blåste massor så efter några få åk parkerade vi oss i toppstugan istället, åt bolognese och pratade bort några timmar. Sedan åkte vi hem till lägenheten för att förbereda maten och göra oss fina inför kvällen.
Nyårsmenyn bestod av toast skagen till förrätt. Till huvudrätt marinerad hjortsadel med hasselbackspotatis, sallad och bearnaisesås. Sist men inte minst åt vi "snabb cheesecake". OM man var mätt efter!!
Efter den goda maten och drycken åkte vi till Harrys i Lindvallen för att fira in det nya året. Dock var det lång kö så vi räknade ner de sista 10 sekunderna i kön in. Men det gjorde inget för det var så fint att få se alla fyrverkerier utomhus och pussas med världens finaste kille. Vi struntade sedan i att gå in på Harrys och åkte istället tillbaka till lägenheten för att fortsätta festen där.
På nyårsdagen sov vi länge, hela förmiddagen kollade vi på film och bara tog det lugnt. Senare gav vi oss ut i backen på vår sista skiddag. När det började skymma satt vi oss återigen i "naturhuset" och sedan hem för att packa, äta tacos och bara njuta av sista kvällen i Hundfjället. På torsdagen var vi uppe med tuppen för att städa och köra bilen tillbaka till Småland. Så nu efter den här bildbomben vill jag tacka mitt underbara gäng för oförglömliga dagar och en grymt bra start på det nya året. Så jag vill bara säga tack, tack haha!
Allmänt | | Kommentera |
Upp