SEE YOU SOON

I fredags var dagen kommen, vi lämnade Fuzhou och åkte vidare mot Peking! Vivian kom och vinkade av oss.
Alltså vackra människa!!!
Hai Fang och Ying följde oss till flygplatsen för att vinka av oss och vi fick varsitt brev som de hade skrivit.
Framme på flygplatsen.
Det är inte lätt med avsked, speciellt när man vet att de bor på andra sidan jorden.
Efter några timmars med flyget var vi framme i Peking! Vi fick nog en liten chock när vi insåg att det var mycket kallare här än i Fuzhou och att staden är täckt av dimma. Känns så häftigt att vara här och få turista runt i denna gigantiska stad i en vecka. Som sagt så var det många känslor som kom upp när vi skulle säga hejdå till Ying och Hai Fang, under bara en månad har vi blitiv så nära vänner och jag kommer sakna dem så himla mycket. Jag vet att Ying och Hai Fang läser min blogg så ska bara skriva några ord till dem här. "Ying and Hai Fang thank you for all your help during this five weeks, we could't do it without you. I will remember this four weeks for the rest of my life. We' are going to miss you so much, lots and lots of love to you. And as we said, this is not goodbye so insted I say, see you soon!"
Allmänt | | Kommentera |

TIME RUNS FAST

Trots kokande värme så har det ändå blivit lite höstlikt här i Fuzhou.
Här kan ni se hur en vanlig dag på bussen kan se ut. Lagom mycket folk!
I torsdags var sista dagen i Fuzhou. Planerade middag med gänget och handlade på Sam's Club.
Tog hem mat från KFC eller ja rättare sagt "köffs", haha!
Senare träffades vi i vår lägenhet för att laga mat till varandra. Vi (okej mest Frida) lagade svenskt som blev potatismos och biffar. Medan Ying och Hai Fan lagade kinesiskt. Vi gav dem också en "hejdåpresent".
Vi gick runt på Student Steet en sista gång. Föbi matvagnarna, lätt bästa maten i Kina!
En sista jucie.
Jag kan inte förstå hur snabbt tiden har gått och att vi faktiskt har spenderat en hel månad här! Trots lite motgångar i början så som skitig lägenhet, ståtoa, utan vatten stundtals, byggarbeten i huset tidigt på morgonen, med mera så har det varit en sådan fantastisk resa att det inte går att beskriva med ord. Det var varit intensivt och utmanande, vi har lärt känna underbara nya människor, fått se och verkligen varit inne i en helt ny kultur och fått uppleva underbara miljöer. Den här resan är något av det bästa jag har gjort i hela mitt liv och något jag aldrig någonsin kommer glömma. Jag kommer sakna vår tid i Fuzhou och människorna här!
Allmänt | | Kommentera |

YANG ZHONG

I onsdags gick vi runt i ett distrikt som heter Yang Zhong, blev helt tagen av det lilla pittoreska området.
Som brevbärare var jag bara tvungen att fota brevlådorna!
Nudeltillverkning.
Ett barn med sin vackra mormor.
I onsdags var det också en speciell dag för Sandra fyllde 23 år och självklart två till födelsedagsbarn. Nämligen Becca och Elly, grattis till er alla tre!
Sandras min när hon öppnade Sandras present.
Efter praktiken åkte vi till KTV, som är ett ställe där man kan hyra rum och sjunga karaoke. När någon fyller år i Kina är det vanligt att ett gäng kompisar gör det tillsammans. Inte bara Sandra, Becca och Elly fyllde år den 25 september utan också Hai Fangs pojkvän. Vi sjöng "jag må dom leva" på tre språk för Sandra och Jackie, svenska, kinesiska och engelska. Efter KTV tog vi en taxi till Café Street där vi satte oss på en bar. Vi åt god mat och drack goda drinkar! Finalen av födelsedagsfirandet blev med tårta i lägenheten klockan ett på natten. En underbart bra dag och kväll här i Fuzhou med mina fina vänner!
Allmänt | | Kommentera |
Upp