THE SIGN

ärligt talat så orkar jag inte skriva vad jag har gjort i helgen, men var i alla fall i ullared igår. herregud vet inte hur många gånger jag blev påkörd av dom där jäkla tanterna! :O men liksom så fort tanterna siktar in sig på en sak så är det bara det som gäller, dom rubbar fan allt som kommer i deras väg! till och med ett litet oskyldigt litet barn som jag x) haha. & så har jag färgat hårtet mitt, mörkare :) mer uppdatering imorgon :p måste plugga..


Allmänt | | En kommentar |

INTE ALLTFÖR PIGGELIN

vid den här tidpunkten idag så trodde jag att jag skulle vara på agnes 50 års kalas och trycka i mig massa tårta men icke. nu sitter jag istället hemma och mår illa, ont i huvude, kollat på världens sämsta film burn after reading, my life suck! haha nejdå nu ska jag inte gnälla allt för mycket på den där grissprutan, men förstår inte för vad pigg som en liten mink idag i skolan men när jag kom hem så började jag må dåligt och nu sitter jag här. men jag lever ju iallafall, om man ska se det på den ljusa sidan. men det är så segt att må dåligt asså, man kan inte göra något utan att bli trött. något positivt är att vi går mot ljusare tider för mamma står nere i köket och lagar pizza. och när jag är sjuk så är mat det bästa sättet att få mig må bättre. älskling kommer hem hit och sover sen efter kalaset. ännu mer plus! blir kanske inte en så trist kväll ändå :)

men nu när jag ändå inte orkar anstränga mig, så ligger jag i sängen och kollar på bilder från i somras, inte lite man längtar tillbaka :/ bilden är från gothia, helt sjukt vad roligt jag hade under den veckan. helt klart bland det bästa i mitt liv. (och om ni tycker våra ögon ser lustiga ut så är det för att jag misslyckades när jag skulle ta bort det röda, haha) en annan sak som jag skulle vilja ta upp till dom som trodde att jag var albino när vi var små, host elly så om du kollar så visar bilden raka motsatsen, mohaha got ya! ;)
nu ska jag gå ner till mamma som den zombie jag är och prata lite. hoppas alla andra mår bra!

imorgon så blir det innebandymatch mot västervik och på kvällen julbord i storebro. för imorgon är jag frisk. punkt slut!
Allmänt | | 2 kommentarer |

DET FINASTE NÅGON KAN FÅ

just nu sitter jag hemma hos älskling ocha har snart en kopp varm glögg i min hand. men det bästa av allt är nog att hampus sitter bredvid mig, spelar gitarr och sjunger. det är nu jag mår som bäst. det är helt sjukt hur duktig han är, jag blir helt varm i hela kroppen.

det finns ingen som du älskling, jag älskar dig så mycket.
du är helt oslagbar hampus <3
Allmänt | | Kommentera |
Upp